Çocuklar ‘akıl ve zekâ oyunları’ ile kendilerini geliştiriyor

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri müdürlüğü bünyesinde bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi tarafından açılan 'Zeka ve Akıl Oyunları' kursu yoğun ilgi görüyor. öğrenciler çeşitli zeka ve akıl oyunları öğrenerek, zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi tarafından açılan 'Zeka ve Akıl Oyunları' kursu yoğun ilgi görüyor. Kursiyerler çeşitli zeka ve akıl oyunları öğrenerek, zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün dersliklerinde verilen Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi ile çocuklar, dikkat, konsantrasyon, bağlantısal düşünme, geometrik algılama ve görsel zeka becerileri gibi birçok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında Gençlik Merkezimizde açılan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi için başvurularımız devam ediyor. Kişisel gelişim atölyesi de ise Gençlik merkezlerine gelen gençler, kişisel gelişim atölyesinde kendilerini her alanda yetiştirerek bir adım öne geçiyorlar. Merkeze gelen gençlerin kaliteli ve keyifli vakitler geçirdiğini vurguladı. Akıl ve Zeka Oyunları’nın yanı sıra merkezde birçok farklı etkinlik ve eğitim düzenlendiğine dikkat çekti.

Gençlerin gençlik liderleri eşliğinde çeşitli etkinliklere katıldığını belirten Ötgünlü; “Gençlik Merkezimiz, gençlerimizin sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel ve sanatsal gelişimlerine de katkı sağlamayı hedefliyor. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin farklı yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyoruz” dedi. (Haber merkezi)

Daha Fazla Haber