Vali Çelik, Uluören Köyü İlkokulunu ziyaret etti

Niğde Vali Cahit Çelik ve Eşi Nermin Çelik, Niğde’nin Altunhisar İlçesi Uluören Köyü İlkokulunu ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Daha sonra Uluören köyünde kurulan pazar yerini ziyaret eden Vali Çelik, pazar esnafına hayırlı işler bol kazançlar diledi.

Altunhisar ilçesine bağlı Uluören Köyü İlkokulunda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çelik ve Eşi Nermin Çelik, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu, derslerinde başarılar diledi.

Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Vali Çelik, “İyi eğitim almış fertlerden oluşmayan bir toplumun gelecek garantisi yoktur. Vatana, millete, kendinize, hatta tüm insanlığa çok faydalı bir şeyler üretebileceğinizi düşünerek yetişin.” dedi. Daha sonra Öğretmenler Odasına geçen Vali Çelik, öğretmenler ile toplantı gerçekleştirdi.

İl genelinde okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ve koordinasyonunda hep birlikte verimli bir eğitim öğretim yılı gerçekleştirmek amacında olduklarını vurgulayan Vali Çelik eğitim öğretim yılında öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Okul ziyaretinden sonra köy meydanında kurulan Pazar yerinde pazar tezgâhlarını ziyaret eden Vali Çelik, esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyerek, sebze ve meyve fiyatları, alışveriş hareketliliği ve pazarın durumu hakkında pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Daha Fazla Haber