Uzkurt, Çiftlik ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Cevahir Uzkurt Çiftlik ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TMBB) çalışmalarını sürdüren Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Çiftlik ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.

Çiftlik ilçesine bağlı, Kitreli, Şeyhler, Ovalıbağ, Çınarlı, Mahmutlu ve Sultanpınarı Köylerini ziyaret eden Vekil Uzkurt, burada köy muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya geldi. Köy muhtarlarından ve köy sakinlerinden görüş, talep ve önerilerini dinleyen Uzkurt, kendisine iletilen konuların çözümü için çalışacaklarını söyledi. 

Vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini belirten Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımızda size çok samimi davranıyor. Bizlere sorunlarını isteklerini iletiyorlar, bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz. Her fırsatta Niğdeli hemşerilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. 

Uzkurt’a ziyarette Ak Parti Niğde İl Başkanı Nuri Ayduğan, Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Nusret Teksin ve Ak Parti Çiftlik İlçe Başkanı Cevat Temur eşlik etti.

Daha Fazla Haber