Uzkurt'tan Niğde'ye konut müjdesi

AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Valisi ve Belediye Başkanı ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Ziyarette, Niğde’de yapılacak yeni projeler ve şehirdeki gelişmeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Milletvekili Uzkurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakan Kurum’un Niğde’ye 340 konutluk yeni bir projenin müjdesini verdiğini duyurdu. Bu konutların 211’inin deprem konutları olarak planlandığını belirten Uzkurt, ihale sürecinin de yakın zamanda başlayacağını ifade etti. İl ve ilçe belediyelerinin taleplerinin de karşılanacağını belirten Uzkurt, Niğde’nin gelişimine katkı sunacak projelerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. 

Bakan Murat Kurum’a, göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. İlimiz projeleri yenileri de eklenerek hız kesmeden devam edecek.(Haber Merkezi)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de 193 proje için 3 milyar 300 milyon...
Niğde İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı dördüncü toplantısı yatırımcı kuruluşların temsilcilerinin...

Haberi Oku