Niğde OSB'de Yatırım ve İstihdam Projeleri İncelendi

Ziyaret sırasında, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ve Bölge Müdürü Mahmut Peşin ile gerçekleştirilen karşılıklı görüş alışverişinde, bölgedeki çalışmaların genişleme ivmesi ve altyapı yatırımları ele alındı. Söz verilen genişleme kapsamında, 3 milyon metrekarelik alanın alt yapısının çalışmaları detaylı olarak incelendi.

Ayrıca, Bakanlık tarafından onaylanarak yeni devreye alınan Niğde OSB Atık Su Arıtma Tesisi de ziyaret kapsamında yer aldı. Tesiste, Tevsi alanındaki yağmur suyu hatları sayesinde yıllık 13 milyon metreküp suyun Akkaya Barajı ile buluşacağı, böylece tarımsal sulamaya can suyu olacak önemli bir projenin altyapısı gözler önüne serildi.

Ziyaretin ardından, yetkililer, "OSB alanlarımız genişleyerek büyümeye devam ediyor. Bu çalışmalarla ilimizdeki istihdam olanaklarının artırılmasına önemli katkı sağlanıyor. Bizleri ağırlayan Niğde OSB yöneticilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Niğde’ye hayırlı uğurlu olsun diyen yetkililer, projelerin bölge ekonomisine ve tarımsal üretime olumlu yansımalarının beklendiğini belirtti.     

(Haber merkezi)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde Valisi ve Eşi, Şehit Aileleriyle Anlamlı...
Niğde’de duygusal ve anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Niğde Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik,...

Haberi Oku