Motosiklet ve Abartı egzozlu araçlardan vatandaşlar şikâyetçi

 Niğde’de vatandaşlar cadde ve sokaklarda kol gezen abartı egzozlu araç ve motosikletlerden şikâyetçi. Vatandaşlar evlerinde bu abartı egzoz sesinden dolayı oturamaz hale geldiklerini belirterek, bu kendini bilmezleri için gerekli önlemlerin alınmasını istiyorlar. 

İşte bu konu ile ilgili haber merkezimize gelen şikâyet şu şekilde, “Motosikletlerin özellikle abartı egzoz takması veya egzoz susturucularının sökülüp mahalle aralarında yüksek devirde çok gürültülü sürülmeleri insanları çok fazla rahatsız etmektedir. Hastası olan, küçük bebekleri olan aileler çok sıkıntı çekmekteler. Polis uygulamalarından anında haberdar olup, birbirlerini WhatsApp gruplarından uyarmaktadırlar. Emniyet güçlerinden ricamız bu motosikletli magandalar için özel önlemler almaları, uygulamaları sıklaştırmaları ve gereken cezai yaptırımları uygulamalarıdır”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde, Güneş Enerjisinden Hak Ettiği Payı...
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt ve İl...

Haberi Oku