Memur-Sen Niğde'den 'Anayasa Değişsin, Aile Korunsun' Çağrısı

Memur-Sen Niğde İl Temsilcisi Hasan Orhan, basın mensupları ve vatandaşların katıldığı açıklamada, "Anayasa Değişsin, Aile Korunsun" kampanyasının detayları paylaşıldı.

Hasan Orhan, güçlü bir toplumun temel taşının sağlam bir aile yapısı olduğunu vurgulayarak, "Aile yapımız küresel sapkın ideolojilerin tehdidi altındadır. Sosyal medya, dizi ve film sektörü üzerinden aileyi zayıflatan kültürel operasyonlar yürütülmekte, bazı medya kuruluşları ve sivil toplum örgütleri de bu süreçlere destek vermektedir. Ayrıca, işsizlik, şiddet ve bağımlılık gibi toplumsal sorunlar da aile yapısını tehdit etmektedir" dedi.

Memur-Sen olarak Anayasa’nın 41. maddesine "Aile, kadın ve erkekten oluşur. Aile ilişkisinin temeli evliliktir" ifadesinin eklenmesini talep ettiklerini belirten Orhan, başörtüsü özgürlüğünün anayasal güvenceye alınmasını da istediklerini söyledi. Anayasa’nın 24. maddesinde gerekli düzenlemelerin yapılması için yetkilileri harekete geçmeye davet etti.

İmza Kampanyası Başlatıldı

Ailenin korunması ve başörtüsü özgürlüğü için bir imza kampanyası başlattıklarını duyuran Orhan, "Memur-Sen Genel Merkezimizin öncülüğünde tüm illerde kurulan stantlarımız halkımızın duyarlılığına matuftur. Niğde’de de standımızla tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. Kampanyaya online olarak da www.imza.memursen.org.tr adresi üzerinden katılım sağlanabileceğini belirtti.

"Anayasa değişsin, aile korunsun" sloganıyla başlatılan kampanyanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Orhan, "Ailemizi ve değerlerimizi korumak için bu mücadelede herkesin desteğini bekliyoruz" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sağlık İl Müdüründen 14 Mart Tıp Bayramı...
Niğde Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir...

Haberi Oku