Alay'dan Niğde Fen Lisesi'ne 2 Öğrenci

Niğde Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu'ndan İlke İrem Soylu ve Hanifi Soylu, Niğde Fen Lisesi'ni kazanarak büyük başarı elde ettiler.

Belde lisesinden ilk defa 2 öğrencinin Niğde Fen Lisesi'ni kazanması, belde halkı tarafından büyük sevinçle karşılandı.

LGS yerleştirme sonuçlarına göre Niğde Fen Lisesi'ni kazanan İlke İrem Soylu ve Hanifi Soylu'yu aileleri ve öğretmenleriyle birlikte makamında kabul eden Alay Belediye Başkanı Yusuf Akdemir, öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Akdemir, beldelerinden 2 öğrencinin fen lisesini kazanma başarısı gösterdiğini belirterek, “Beldemiz Alay Şehit Oktay Önder Ortaokulu öğrencilerimizden İlke İrem Soylu ve Hanifi Soylu, Niğde Fen Lisesi'ni kazanarak bizlere büyük mutluluk yaşattılar.

Bu, çok nadir olacak bir durum. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde, Güneş Enerjisinden Hak Ettiği Payı...
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt ve İl...

Haberi Oku